inregistrare domenii web, gazduire domenii
inregistrare domenii ro HOME despre noi DESPRE NOI contact CONTACT contul meu CONTUL MEU
inregistrare domenii
Telefon: 0742-183744      Telefon: 0740-070660
1€ (euro) = 4.8740 RON (sursa: curs valutar BNR 22/Jan/2021)
gazduire web inregistrare domenii promovare pe internet tutoriale intrebari frecvente suport clienti

INTREBARI FRECVENTE


 Cum pot efectua o comanda ?

Comanda se realizeaza on-line folosind formularele de pe site. In cazul in care aveti neclaritati cu privire la completarea unui formular va rugam sa ne contactati.


 Am trimis o comanda, cum platesc ?

Dupa trimiterea unei comenzii sistemul va genera o factura proforma pentru servicile solicitate si o va trimite pe adresa de email specificata de tine in format pdf.

Poti plati conform facturii proforme prin transfer bancar sau plata cu numerar in contul specificat in antetul acesteia.

ATENTIE !: Te rugam, ca atunci cand efectuezi plata sa scrii pe ordinul de plata / foaie de varsamant numarul facturii proforme si data emiterii acesteia.


 Am platit, ce trebuie sa mai fac ca sa beneficiez de serviciile comandate ?

Dupa efectuarea platii, te rugam sa confirmi prin e-mail la adresa (trimite ordinul de plata/foaia de varsamant scanata). Noi vom verifica documentele primite cu extrasul de cont primit de la banca si iti vom trimite un e-mail cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a beneficia de serviciile achizitionate.


 Primesc factura fiscala in original ?

Da. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica se emit facturi fiscale conforme cu facturile proforme. Factura se trimite prin posta cu recomandata la adresa pe care ai specificat-o la sectiunea "adresa de facturare" atunci cand ai facut comanda. Facturile fiscale sunt trimise in fiecare zi de luni a saptamanii urmatoare celei in care s-a primit confirmarea platii de catre banca.


 Se semneaza un contract pentru serviciile pe care le prestati ?

Exista certificari ISO care obliga anumiti clienti sa aiba contract cu furnizorii chiar si pentru acest tip de serviciu. Indiferent care ar fi motivul tau, raspunsul este DA. Precizati ca doriti semnarea unui contract de prestari servicii si vom pune la dispozitia ta contractul in format electronic. Daca optezi pentru semnarea acestuia va trebui sa-l printezi in doua exemplare, semnat si stampilat apoi trimiti cele doua exemplare la noi. Vei primi inapoi un exemplar semnat si stampilat de catre SC Diamond Consulting 2000 SRL.


 Exista o perioada minima pentru durata contractului ?

Pentru serviciul de gazduire perioada minima este de 3 luni si pentru inregistrarea unui nou domeniu perioada minima este de 1 an.


 Cum imi pot schimba datele de client ?

Momentan va rugam sa ne contactati. In curand veti putea folosi interfata de client.


 Pot sa transfer site-ul web si domeniul de la un alt serviciu de hosting ?

Da. Se realizeaza in doi pasi:

1) Achizitionezi un pachet de webhosting de la noi si vei primi o adresa IP (de exemplu 84.135.86.243), un nume de utilizator (user name) si o parola (password). Cu un client ftp te conectezi la adresa IP primita folosind user name si password. Copiezi continutul site-ului si testezi sa vezi daca totul este ok folosind http://IP/user.

2) Schimbi "name servers" pentru domeniul tau in ns-urile NEXTHOST. Astepti propagarea DNS si web site-ul tau va fi "mutat" cu succes in mod transparent. Nu vor exista timpi morti pentru site-ul tau. Dupa achizitionarea unui plan de gazduire de la noi, vei primi suportul tehnic si toate informatiile necesare acestei proceduri.


 Ma pot descurca singur sa-mi intretin web site-ul ?

DA sau NU... Important este ca nu conteaza. Pentru rezolvarea problemelor pe care le vei intampina, exista suport tehnic si este suficient sa putem comunica.


 Exista taxe de activare cont sau alte taxe ?

NU. Nu exista si alte taxe decat cele care sunt afisate pe site, iar dupa lansarea unei comenzi poti vedea exact ce este de plata.


 Oferiti consultanta pentru probleme IT ce nu tin de gazduire WEB ?

NEXTHOST are echipe de oameni specializati pe acest domeniu de IT-WEB, insa reprezinta doar unul din serviciile oferite de Diamond Consulting 2000 SRL. Verificati celelalte arii de activitate acoperite vizitand www.diamondconsulting.ro


DOMENIU GRATUIT sau REDUCERE 25%
CE RESURSE OFERIM?
Backup pagina si baze de date zilnic
Administrarea contului ON-LINE
POP3, SMTP, IMAP si Webmail
Filtre SPAM si antivirus pentru email
Redirectare si raspuns automat email
Subdomenii, conturi FTP nelimitate
Statistici detaliate si acces la loguri
Directoare protejate cu parola
.htaccess, cgi-bin personal
PHP 4, MySql ai Zend Optimizer
Redirectionare URL
Personalizare pagini erori
Cron (sarcini programate)
Parteneri: Pagini Imobiliare, funnyjests.com, tigla metalica, invitatii, phpsolutions.ro, nns.ro, Nemuritorii, Cazare Pensiuni, Cazare Pensiuni, Dressinguri, Usi glisante
diamondconsutling.ro   nexthost.ro   MediaTarget